Rover ( ca. 17+)

RoverEn roverklan, der består af voksne over 17 år. I klanen står alle medlemmerne på skift for programmet. Klanen arbejder ofte med temaerne natur, samfund og livssyn.

Vi har tidligere haft roverklaner i Høng: Klan Yt var aktive fra 1985 til 2002, og lederklanen Klan Skovbrand fra ca. 2000 til 2006

Det er i roveralderen at alt kan ske. Det er nærmest kun økonomi og lovgivning der sætter grænsen for hvad man kan.

Alderstrin: over 17 år

Formål og aktiviteter: At udvikle sig ved at udleve egne vilde idéer og møde andre klaner og opleve det store fællesskab på tværs af landet.

I dag har vi Klan Aquila, som er en klan i Høng der startede i sommeren 2016. Den er startet af nogle de gamle medlemmer af troppen, fra den gamle patrulje “Ørnene”